2012. január 19., csütörtök

Haladunk

Haladunk a szervezésben, bár kicsit lassan, mint általában azok a párok, akiknek öt hónap múlva lesz az esküvőjük. A következő dolgokat már mi is kipipálhatjuk a listánkról.

Bejelentkezés

December elején bejelentkeztünk az anyakönyvvezetőhöz, így már hivatalos lett az esküvőnk dátuma. Mi voltunk az első bejelentkezők arra a napra, így választhattunk időpontot. Áprilisba kell majd mennünk a csekkért. A Polgármesteri Hivatal Tanács termében lesz a szertartás.
A múlt héten a templomba is elmentünk és oda is bejelentkeztünk. Nagyon örültem, amikor a Lelkész azt mondta, hogy nem gond, hogy párom nincs megkeresztelve, így is megtarthatjuk a szertartást. Úgy beszéltük meg, hogy áprilisban beszüljük meg a jegyesoktatás időpontját. Ráérünk ezt akkor elkezdeni.

Ruha

A menyasszonyi ruhám készülőben van. Január 10-én voltam méretvételen és február 8-án már megyek a próbára. Májusra lesz kész. Legalább is így beszültük meg Piroskával, a varrónővel. Ő fogja majd a fátylat, a kesztyűt és a táskát is csinálni. Már nagyon várom a próbát. A próbára már vinnem kellene a cipőt, így azt minél előbb meg kell vennünk. Úgyhogy, cipővadászat lesz a következő napokban, hetekben.
Páromnak is néztünk öltönyt, de még nem találtuk meg az igazit. Bár, még csak néhányat néztünk. Na, majd az esküvő kiállításon folytatjuk az öltönykeresést.

Gyűrű

A múlt héten végre sikerült kiválasztanunk a gyűrűt. Előtte már kétszer is voltunk a gyűrűszalonba és mind a kétszer másmilyen gyűrűt néztünk ki. Végül egy harmadik - a képen látható - gyűrű nyert a harmadik látogatáson. Már ezt a gyűrűt is nézegettük előtte, csak nekem túl szélesnek tűnt. De végül még is azt választottuk. A mienk fényes lett és az enyémben nincs kő. Nagyon hamar elkészült. Tegnap délután telefonáltak, hogy elkészült és mehetünk érte. Pont jó volt az ujjunkra. Hazaérve még egyszer felpróbáltuk.
Már nagyon várom, hogy végre minden nap viselhessem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése