2012. április 11., szerda

Itt tartunk

Sajnos kicsit lassan haladunk a szervezéssel. Ezért az utolsó két hónap kicsit mozgalmas lesz. A meghívók hamar megjöttek, és nagyon szépek is lettek. Azokat már egy hónapja elkezdtük kiosztani, de még mindig vannak a barátok közül, akik még nem kapták meg. A meghívónk képét direkt nem raktam még ki, hogy mindenkinek meglepetés legyen. De most már kirakhatom, hisz azok a barátok, akik olvassák a blogomat, már megkapták. :o)

Íme, ezt rendeltük:


A szöveg a mienken nem így helyezkedik el, és a kis kártyára nem nyomtattunk semmit, hanem ezüst kontúrmatricát ragasztottunk rá:
 
És íme a gyűrűink:
Tegnap sikerült lefoglalnunk a fotóst és a videóst. Nagyon szimpatikusak voltak és tetszett mindkettőjük munkája. Már nagyon várom a fotózást. És már most izgulok a képek miatt. :o)
Pénteken délután megyünk az első jegyesoktatásra.

Még, ami hátra van:
A vőlegény teljes öltözete.
A menyasszony öltözetéből hiányzik a harisnya, és a harisnyakötő, illetve a hajdísz. És valami kölcsönkért. - Ezt sajnos nem tudom, hogy kitől és mit! :o(  Anyutól kölcsönkértem egy régi ruhazsebkendőt, ami még a mamámé volt, de persze anyu közölte, hogy nem kell visszaadnom. De lehet, hogy mégis ez lesz a kölcsönkért dolog is.
Menyecskeruha.
Torta és sütemények.
Dekoráció.
Sminkes és fodrász.
Zenék kiválasztása a szertartásra, illetve a videósnak is küldeni kell néhány zenét a néhány perces videó kliphez. 
Köszönetajándékok.
Anyakönyvvezetőtől el kell kérni a csekket.

Hát, itt tartunk. Van még mit csinálni. :o( Szívesen túl lennék már az egészen. Vagyis a szervezésen. Ez nem nekem való. Vagy csak túl sok mindent kell mellette még csinálnom, és nincs elég időm erre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése