2011. augusztus 5., péntek

Gyűrű

Bár, rögtön a lánykérés után eldöntöttük, hogy nem szeretnénk karikagyűrűt hordani az esküvőig, mégis hamar elkezdtünk keresgélni. Sok üzletet végigjártunk Budapesten és Győrben is. Mindenhol nagyon hasonló a készlet. Így, ami döntő, az az ár. Találtunk is egy kis üzletet, ami csak karika- és eljegyzési gyűrűket árul. Kedves, fiatal hölgy fogadott minket, aki minden kérdésünkre kielégítő választ adott. Mutatott egy nagyon szép gyűrűt, amibe azonnal beleszerettünk mind a ketten. De tavasszal még nem akartuk megrendelni, hisz több, mint egy év volt akkor még az esküvőig. Majd a télen.
Viszont párommal úgy beszéltük meg, hogy még egyszer körbenézünk, mielőtt megrendeljük a gyűrűt. Szóval, újra elkezdtem nézegetni a gyűrűket az interneten. Mióta először elkezdtünk nézelődni, azóta már nagyon leszűkült a kör. Nekem eleinte nagyon tetszettek a matt és a mintás gyűrűk. Élőben viszont ezek a gyűrűk sokkal másképp néznek ki. Most már nekem is jobban tetszenek a fényes gyűrűk. Mintát mindenképpen szeretnénk bele, de csak valami szolidat. Amiben kezdettől fogva egyet értettünk, az az, hogy sárga arany legyen. Ebben lehet egy kis fehérarany minta.

Ezek azok a gyűrűk, melyek a legjobban tetszenek. Az első gyűrűt néztük ki, ami mindkettőnknek tetszett. Bár, az utolsó képen a gyűrű matt, de ezt is láttam már fényesben. Szóval, ezzel kapcsolatban már határozott elképzeléseink vannak: fényes, sárga arany legyen, egyszerű, szolid mintával. Ja, és az enyémben sem lesznek kövek. Kő nélkül jobban tetszenek. És, ami a legfontosabb, hogy masszív legyen, hiszen életünk végéig szeretnénk hordani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése